zaterdag 2 april 2016

Airportnieuws zoekt correspondenten!


Airportnieuws is met meer dan 3000 views op de website per maand en met meer dan 100.000 impressions per maand op Twitter het grootste informatiekanaal gericht op de regionale luchthavens in en rondom Nederland.


Airportnieuws is in 2014 begonnen met het verzamelen van informatie over Groningen Airport Eelde. Het schrijven van nieuwsberichten en opinies over deze luchthaven is nog steeds de voornaamste bezigheid van Airportnieuws, maar daar moet verandering in komen. Om de luchthavens van Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Antwerpen, Oostende en Luik beter te kunnen bedienen, is Airportnieuws op zoek naar vrijwillige correspondenten.

Wat heeft Airportnieuws jou te bieden?
Airportnieuws heeft in haar bestaan een bestand opgebouwd op Twitter met veel grote namen in de luchtvaartindustrie en in het journalistieke vlak. De berichten op de website worden gelezen door honderden geïnteresseerden. Airportnieuws biedt een unieke kans om jouw regionale luchthaven te promoten door middel nieuwsberichten en/of opinies die anders niet aan bod komen op de grote luchtvaartwebsites zoals Luchtvaartnieuws.nl en UpintheSky.

Wat wordt er van jou verwacht?
Als correspondent vertegenwoordig jij één of meerdere luchthavens. Je bent actief betrokken bij de nieuwsgaring en/of spottersverenigingen van jouw luchthaven waardoor je informatie kunt bieden die afwijkend is van grote luchtvaartwebsites. De inhoud van de berichten mag je zelf bepalen, zolang de berichten maar up-to-date en in foutloos Nederlands geschreven zijn. Als correspondent ben je bovendien verantwoordelijk voor het opstellen Twitterberichten.

Ben jij dolenthousiast over jouw luchthaven en ben je bereid om tijd en moeite te steken in het vastleggen van informatie over jouw luchthaven, meld je dan nu aan als correspondent. Dat kan door een mail te sturen met daarin minstens je luchthaven, naam, leeftijd en motivatie. Na aanmelding zal er een gesprek volgen.

(Afbeelding: Esther Vargas)