maandag 14 september 2015

Wizz Air lanceert zomerschema 2016

De Hongaarse low-cost carrier Wizz Air heeft het zomerschema van 2016 gepubliceerd. Voor Groningen Airport veranderd er vooralsnog niets. Wizz Air blijft zeker tot en met oktober 2016 twee keer in de week naar het Poolse Gdansk vliegen, op maandagmiddag en vrijdagmiddag. De vluchten vertrekken om 17:00 vanaf Groningen Airport.

Maastricht
De vluchten vanaf Maastricht naar Katowice verplaatsen naar woensdag en zondag. Voor komende winter staan deze vluchten gepland op maandag en vrijdag. De vluchten naar Boedapest worden ook verplaatst naar woensdag en zondag, nu is dat nog dinsdag en vrijdag.

Eindhoven
Vanaf Eindhoven Airport vliegt Wizz Air momenteel op 16 bestemmingen. Alleen de schema's van Brno en Warschau zijn nog niet bekend. Het aantal wekelijkse vluchten naar Poznan ligt nu op 4 per week, dat gaat terug naar 2 per week. Riga wordt juist vaker aangevlogen komende zomer, van 2 naar 3 per week.

Vlieg vanaf Groningen, via Gdansk door naar Warschau
Ook met de nieuwe dienstregeling is het weer mogelijk om vanaf Groningen, via Gdansk door te vliegen naar Warschau met Ryanair (Warschau-Modlin) of LOT Polish Airlines (Warschau-Chopin). In principe is het daarna mogelijk om met LOT de hele wereld over te vliegen

Let op, je dient wel twee losse tickets te kopen. Onderstaande tabel geeft aan wat er mogelijk is: