vrijdag 11 december 2015

Directe bus aansluitend op lijnvluchten Groningen Airport


Vanaf vrijdag 11 december rijdt er 9 keer per week een snelle bus tussen Groningen Airport Eelde en het Centraal Station in Groningen. De busverbinding sluit perfect aan op de lijnvluchten van en naar Londen en Gdańsk.

De David Bowie is expositie in het Groninger Museum is de aanleiding voor het opzetten van deze buslijn. De expositie zal naar verwachting veel buitenlandse toeristen naar de stad Groningen trekken. Internoord Reizen en Groningen Airport Eelde hebben in samenwerking met Flybe all-in arrangementen met o.a. bezoek aan de tentoonstelling opgezet. Vervolgens hebben Internoord Reizen, Groningen Airport Eelde en Marketing Groningen de handen ineen geslagen om alle buitenlandse toeristen die aankomen op de luchthaven gastvrij te onthalen.

De directe busverbinding blijft in elk geval tot het einde van de David Bowie is expositie rijden, op 13 maart. Ook overige passagiers kunnen gebruik maken van de bus. Tickets kosten 3 euro per enkele reis en zijn te koop in de bus.

Arrangementen 
Met 8 vluchten per week vanuit Londen Southend naar Groningen kunnen vele Bowie-liefhebbers uit Londen en Essex naar Groningen gehaald worden. Een unieke samenwerking. Het is het eerste arrangement in combinatie met de lijnvluchten naar Groningen. De pakketten kunnen vanuit Engeland geboekt worden via de speciale website www.davidbowieingroningen.com.

Dienstregeling directe bus
Bron: Groningen Airport